Mirë se vini në faqet e internetit tonë!

PRODUKTET

RRETH NESH

Profili i Kompanisë

Veritas Tech, e regjistruar në Teksas, SHBA, të ngritur qendrën e saj operative në Ningbo Zona e Tregtisë së Lirë (në Beilun detar, porti i dytë më i madh në Kinë) në vitin 2002.

LAJME

Testimi dhe Aplikimi për DAF pompat
Company Travel

Company Travel

Ne jemi në një familje të madhe të ngrohtë e Veritas Te ...
20% rritje -50% në akuakulturë-aerator
Një Aerator ri u nisur nga Veritas Tec ...
WhatsApp Online Chat!